Добра новина за всички кулинари и любители на здравословното хранене!Лидл България

...
Добра новина за всички кулинари и любители на здравословното хранене!Лидл България
Коментари Харесай

Станете автор в първата кулинарна книга за деца на Лидл България

Добра вест за всички кулинари и любители на здравословното хранене!

Лидл България дава опция на деца и родители да застанат един до друг с началник Манчев и началник Шишков като създатели в основаването на първата кулинарна книга за деца на Лидл. 15 предписания на родители, определени от експертното жури в лицето на двамата изтъкнати майстор-готвачи и проф. Дулева – народен съветник по хранене и диететика, ще бъдат включени в книгата. Освен това определените участници ще могат да се причислят и към особено проведения кулинарен лагер с Манчев и Шишков.

Книгата, която ще включва предписания за деца на възраст от 3 до 14 години, към този момент се приготвя доста деликатно от началник Манчев и началник Шишков с консултациите на проф. доктор Дулева. Нейната роля в плана е да се грижи за това всички предписания да бъдат съобразени с условията на пълноценното детско хранене. Проф. доктор Дулева ще създаде и част с спомагателна информация и препоръки за родители, които да им оказват помощ при обезпечаването на уравновесено меню за децата.



Книгата ще бъде подготвена през есента.

„ Искаме да предложим предписания, които са по едно и също време вкусни, потребни и привлекателни за децата. В същото време е нужно да са лесни за подготвяне, с което пък да улесним родителите и да им бъдем потребни. Най-хубавото обаче е, че в нея няма да има единствено наши предписания, само че и предписания на родителите, тъй като те най-добре знаят кое е най-хубавото за техните деца. Вече получихме много предписания, които демонстрират какъв брой изобретателни и ангажирани са родителите, с цел да обезпечат уравновесено хранене на децата си “, показа усещанията си от първите кандидатури в състезанието началник Манчев.

„ За нас ще е същинско наслаждение да се срещнем с тези фамилии и онлайн по време на кулинарния лагер. За първи път вършим нещо сходно и съм сигурен, че събитието ще бъде доста прочувствено и ще се трансформира в същинско кулинарно преживяване за всички участници. В рецептите, които към този момент получаваме, виждаме в действителност изобретателни хрумвания, освен в посока предписания и съставки, само че и във връзка с това по какъв начин да ангажираме децата в кухнята и да прекараме пълноценно време дружно “, добави началник Шишков.

Събирането на предписания от потребителите ще продължи до 10 юни на интернет страницата на самодейността.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР